Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Florin Cîţu nu-i iartă pe cei din PSD pentru că s-ar fi împrumutat cu sume uriaşe de bani în momentul în care nu era nicio criză economică, iar economia globală era pe creştere. A fost o strategie premeditată de distrugere, acuză liberalul.

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, lansează noi acuzaţii la adresa social-democraţilor. Liberalul spune că, în acest an, România are de achitat aproape 50 de miliarde de lei, reprezentând datorii făcute de PSD în perioada când economia globală era pe creştere.

Cîţu spune că, în doar câteva zile, va trebui să plătim aproape 10 miliarde de lei în contul unui împrumut făcut în august 2017 de către Dragnea şi Ciolacu, deşi “nu era nicio criză economică”. “Dacă PSD nu ar fi cheltuit aceşti bani pentru partid şi nu ar fi crescut deficitul acum puteam să-i folosim pentru sănătate”, scrie ministrul de Finanţe într-un mesaj pe pagina sa de socializare.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.