Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Donald Trump și aliații săi conservatorii par să fie deciși să încerce modificarea așa-numitei Section 230, legea care protejează companiile de internet de responsabilitatea privind materialele postate de utilizatori, după ce Facebook și Twitter au cenzurat un material publicat de New York Post despre afacerile controversate ale lui Hunter Biden, fiul candidatului democrat la președinția Statelor Unite.

Mai multe e-mailuri publicate de către ziarul conservator săptămâna trecută par să confirme că Biden jr. ar fi încasat bani de la o companie energetică ucraineană – condusă de un oligarh corupt – pentru a facilita accesul unor personaje controversate la tatăl său, care în acel moment era vicepreședintele Americii. Într-un gest fără precedent, care a provocat furia republicanilor și a atras acuzații de interferență electorală, Facebook și Twitter au decis să cenzureze distribuția materialului despre afacerile suspecte ale fiului lui Biden în Ucraina și China.

Integral pe G4media.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.