Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat luni seară că creșele și afterschool-urile rămân deschise în Capitală, după ce hotârârea Comitetului pentru Situații de Urgență a municipiului București care pevedea că acestea și universitățile vor fi închise a fost revocată. Anisie a subliniat că se aștepta ca azi să se ia o decizie clară, pentru că i-a comunicat prefectului Bucureștiului, Gheorghe Cojanu, care sunt prevederile legale.

Monica Anisie a precizat că a solicitat încă de săptămâna trecută o întâlnire la Prefectura Bucureşti, pentru a se asigura că vor fi luate toate măsurile în aşa fel încât în cadrul unităţilor de învăţământ să nu existe probleme în momentul în care rata infectărilor cu noul coronavirus ar fi ajuns la pragul de 3 la mia de locuitori şi împreună cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a fost realizat un plan de măsuri pentru trecerea în sistem online.

Integral pe HotnewsComentarii

Mihai Brambureala pnl- ista nu se mai termina. Cu fasificatori de diplome nici nu este de mirare.Analfabetismul functional este ridicat la rang de virtute in pnl.La ei majoritari sunt dobitocii.Asta este pnl -ul , ciuma galbena care à cuprins *Romania sub obladuirea lui iohanis.

20 octombrie 2020 9:22

Novicioc Mergem la sala la fitness ca sunt deschise Cu masca pe fata alergam pe banda Aberatie.

20 octombrie 2020 8:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.