Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Klaus Iohannis a evitat, luni, să comenteze transșant prezența pe listele PNL la parlamentare a lui Viorel Ilie, fost ministru ALDE, pe care parlamentul l-a scăpat de ancheta DNA. Întrebat cum vede această situație în condițiile în care a spus că nu e de acord cu traseismul, șeful statului a preferat să vorbească mai mult despre acest din urmă aspect.

„V-am promis că s-a cam terminat cu racolarea și s-a terminat. Nu au mai existat racolări, cooperări și ăsta este un fapt. Am spus, am avertizat, lucrurile s-au oprit când a fost nevoie. Mai departe, cu siguranță, veți putea să aflați de la PNL cum s-au făcut listele. Candidații sunt membri PNL”, a spus președintele.

Senatul a votat împotriva începerii urmăririi penale a lui Viorel Ilie, acuzat î 2017 de DNA de trucarea unui concurs de angajare în minister.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.