Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din MAI, Dumitru Coarnă, va deschide lista PSD Călărași pentru Camera Deputaților. La cât câștigă acum, Coarnă mai degrabă va pierde la veniturile lunare. Totuși, va cumula pensia MAI cu salariul.

Pe drumul de cosmetizare a imaginii, PSD și-a pezentat, zilele trecute, noile achiziții care au prins locuri eligible pe listele pentru Parlament. În afara doctorilor Streinu-Cercel și Alexandru Rafila, foarte vocalul lider sindical al polițiștilor va ajunge cu siguranță deputat.

Coarnă este unul din cei mai tineri pensionari ai României

Dumitru Coarnă s-a pensionat la vârsta de 45 de ani, iar acum primește, potrivit propriei sale declarații de avere, o pensie de 5.000 de lei. Pensia medie, lunară este, în România, de 1.436 de lei. Astfel, Coarnă - care a ieșit la pensie cu două decenii înaintea unui muncitor sau inginer - încasează patru pensii medii.

Integral pe NewsweekComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.