Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Federaţia Sindicatelor din Ministerul Muncii anunță că a declanșat luni, 19 octombrie, o grevă japoneză. Motivul îl reprezintă atitudinea ministrului Violeta Alexandru, acuzată că refuză dialogul cu personalul angajat și îi denigrează pe salariații MMPS.

Practic, angajații Ministerului Muncii și Protecției Sociale nu mai vor să lucreze cu ministrul de resort, o situație incredibilă și nemaiîntâlnită.

Federaţia Sindicatelor din Ministerul Muncii o acuză direct pe Violeta Alexandru.

Integral pe GândulComentarii

jorpalica Baaa puturosilor.Vati inghesuit prin birouri ,aveti salarii mari ,pe stat degeaba,a intrat asta in voi si sa terminat cu lancezeala?puneti osul la ,munca in slujba cetatenilor putori de birouri ,si lasati vrajeala,ca astia care produc va platesc salariile la toti.Nu vreti sa mai lucrati cu ea?Pai nu va lasa sa frecati P..a ca pana acum.AIA E PROBLEMA.Se Modernizeaza sistemul si nu mai cade nimic in gusa de la fraierii carora nu le rezolvati problemele decat cu mita si trafic de influenta.Da ce crexzutatrati ?Ca o sa va tina statul asta pe bani grei nefacand chiar nimic?

19 octombrie 2020 11:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.