Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Săgeţile lui Cupidon au atins câteva vedete de la Hollywood, iar paparazzii au surprins noile cupluri ale momentului în plin exerciţiu amoros.

Fosta soţie a lui Tom Cruise se comportă ca o adolescentă îndrăgostită pe străzile din New York, unde a fost fotografiată în ipostaze incendiare alături de noul ei toyboy. Katie (41) e(ra) fata cuminte de la Hollywood. Ea a făcut totul după reguli. A respectat pretenţiile impuse de partenerii ei de viaţă fără să răbufnească vreodată prin presă sau pe social media. Tom Cruise (58), fostul ei soţ, i-a pretins, de pildă, să se convertească la scientologie înainte de nuntă, iar ea, să trăiţi, a făcut cum a ordonat şeful! Tot tatăl unicului ei copil, Suri (14), i-a cerut să nu se etaleze public cu vreun iubit timp de cinci ani după divorţ şi nici că a văzut-o cineva la braţul vreunui bărbat mult amar de vreme.

Integral pe Ok MagazineComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.