Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Elevii și preșcolarii vor merge luni la școală, respectiv grădiniță, iar măsura privind trecerea la scenariul roșu (3) care înseamnă clase exclusiv online va fi probabil adoptată de Comitetul pentru situații de urgență începând cu ziua de marți.

Premierul Ludovic Orban a declarat că hotărârea de Guvern privind prelungirea stării de alertă prevede clar că odată depășit indicele de 3 la mie măsurile de restricție stabilite, inclusiv școala online, trebuie implementate, iar prefectul de București să convoace Comitetul pentru Situații de Urgență astfel încât aceste restricții să intre în vigoare, a declarat duminică seară premierul Ludovic Orban. "După părerea mea, odată ce DSP a transmis rata de 3,02 la mie și nu se mai poate întoarce situația", a spus Orban.

La rândul său, prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a anunțat că în cursul zilei de luni se va întruni Comitetul pentru situații de urgență al municipiului București, urmând a fi luate măsurile de restricție ce trebuie implementate odată cu depășirea incidenței cazurilor de Covid-19 în Capitală peste pragul de 3 la mie.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.