Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După ce George Burcea a atacat-o dur pe Andreea Antonescu, cu care împarte acum platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Orăşeni vs Săteni”, Andreea Bălan a reacţionat prompt şi i-a luat apărarea prietenei sale în faţa celui cu care se află în plin proces de divorţ.

După ce Andreea Antonescu a făcut mai multe comentarii acide la adresa lui George Burcea, actorul n-a stat prea mult pe gânduri şi a reacţionat cu duritate. Într-o postare pe o reţea de socializare, acesta a făcut-o praf pe Andreea Antonescu, acuzând-o că nu are demnitate şi coloană vertebrală.

În urma acestui mesaj, Andreea Bălan a postat imediat pe Instagram o fotografie cu ea şi Andreea Antonescu, dându-i parcă de înţeles că o susţine şi este alături de ea în tot acest scandal.

Integral pe CapitalComentarii

Ia mai lăsați-ne dracului în pace cu idoții ăștia doi! Se prăbușește civilizația umană dacă nu aflăm tribulațiile și insultele unor baragladine? Că amândouă sunt la fel și contribuie în egală măsură la creșterea concentrației de imoralitate și vulgaritate din societatea românească. Ăștia doi sunt modelele pe care trebuie să le urmeze copii sau nepoții noștri? Cu mizerii din astea vreți să vă sporiți tirajul sau audiența fițuicei voastră în spațiul public? Ori sunteți bolnavi de privit prin gaura cheii și-i îmbonăviți și pe alții? Pe ce om sănătos la cap și la suflet îl pot interesa insultele, măgăriile și murdăriile dintre actorașul Burcea și „cântăreața cheală” cum dracu o mai cheamă acum?!

17 octombrie 2020 14:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.