Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Republicii Moldovei, Igor Dodon, a anunțat că îi va retrage cetățenia fostului deputat PSD, Cristian Rizea, care se ascunde la Chișinău după ce a fost condamnat penal în România. După apariția în GÂNDUL.RO a anchetei exclusive legată de fugarul Rizea, Igor Dodon a răspuns întrebărilor reporterilor noștri și a promis că, după alegerile prezidențiale de la Chișinău, îl va extrăda pe ex-deputatul PSD. Șeful statului moldovean a vorbit despre ancheta GÂNDUL.RO în emisiunea sa, „Igor Dodon răspunde”.

„Eu am văzut în presă acest subiect și am rugat colegii să-mi facă și o notă informativă. Cetățeanul României, Rizea Cristian Luigi, a depus actele pentru a dobândi cetățenia Republicii Moldova pe data de 14 noiembrie 2017. Aici aduce niște argumente, că are rude în Congaz. Agenția de servicii publice, în rezultatul examinării, a avizat recunoașterea domnului Rizea și i-a dat pașaportul în 28 decembrie 2017”, a declarat Igor Dodon.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.