Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fiica patronului Realitatea Plus îi ia locul Mădălinei Dobrovolschi, fostă Pușcalău, la emisiunea pe care o modera la Realitatea Plus.

Emisiunea ,,Legile Puterii” de Realitatea PLUS va fi moderată începând de luni, 5 octombrie, de Alexandra Păcuraru, fiica patronului, a anunțat postul TV. „Într-o societate zguduită de pandemie şi de jocuri politice care ne influenţează viaţa în permanenţă, cu decizii luate peste noapte, avem nevoie de răspunsuri în fiecare zi și de cineva care să știe să pună întrebările potrivite. Vrem să aflăm adevărul de la oameni implicați și analizele pertinente ale profesioniștilor.

De luni până vineri, de la ora 21.00, timp de două ore, veți vedea cele mai avizate păreri, cele mai precise previziuni și analize despre evenimentele zilei, despre subiectele care ne interesează.

Integral pe CotidianulComentarii

UNFORGIVEN PPS: Nu mai vobesc de celalat brunet, Laurentiu Botin, care este da 10 ori peste Pușcălău și dă o culoare mult mai bună postului, decăt la B1.

1 octombrie 2020 13:57

UNFORGIVEN Da, Pușcălău asta se arăta cam sarăcuță cu duhul și la fiecare propoziție nu știa decăt sa critice opozanții pe un ton isterizat, indiferent de subiectul discuției. Alexandra Păcuraru pare mult mai echilibrată și cu bun simț. Si dacă tot vorbim de fata lui tata să o pomenim si pe Anca Alexandrescu, care face un joc urât și murdar , o “consilieră" care a fost liantul tuturor premierilor din ultimii 10 ani, nelipsind din niciun staff. Chivuța asta clonțoasă, încalcă toate angajamentele și contractele de confidențialitate, de secret de serviciu și manipulare a documentelor secrete, dar la noi merge și se admite orice . Acum iși câștigă existența plătindu-și noul/vechiul stăpân cu documentele sustrase. Prin adăugarea Plus la Tv. Realitatea, s-a păstrat orientarea politico - securistă, cu singura schimbare din tv. Gusho - ardeleneasc în tv. Păcuraro – țigăneasc. PS: Cum spunea patronul Maricel, "da mă, am furat mult, ca să vă dau și vouă" !

1 octombrie 2020 13:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.