Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Anunț major pentru milioane de români. Curtea Constituțională a României a decis chiar astăzi. Ce se va întâmpla cu impozitarea pensiilor speciale? E vestea așteptată de toată lumea.

Din păcate, judecătorii CCR au amânat dezbaterea sesizării privind legea care prevede taxarea pensiilor speciale cu 85%.

„Curtea Constituțională a amânat deschiderea deliberărilor pentru data de 4 noiembrie 2020”, transmite CCR, care precizează că așteaptă transmiterea punctelor de vedere ale președinților celor două Camere ale Parlamentului și a informațiilor solicitate mai multor autorități publice.

Integral pe CapitalComentarii

ariciul ba voi chiar credeti ca se va intampla asa ceva?renuntare,taiere,impozitare?de cand sunt eu nu am vazut decat un singur om care sa penalizat ingur din cauza prostiei echipei lui de lucru ,si asta pe vremea comunistilor.si am oleaca de ani ,cand m-am nascut io erau doi poameni pi pamant.

1 octombrie 2020 9:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.