Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Biroul Electoral Central a respins, miercuri, solicitările PSD de renumărare a voturilor din Sectorul 1, potrivit unor surse din BEC. Solicitarea a fost depusă de candidatul PSD, Daniel Tudorache.

Candidatul PSD, Daniel Tudorache, susține că BEC nu a intrat pe fondul solicitării pentru că o decizie trebuie luată de Biroul Electoral de Sector. Potrivit rezultatelor parțiale, Primăria Sector 1 a fost câștigată de candidatul USR-PLUS, Clotilde Armand, la o diferență de peste 1.000 de voturi.

„Am făcut solicitarea și la Biroul Electoral de Sector, înainte de ședința BEC. La BEC nu au intrat pe fond pentru că nu e în atributul lor. Au respins doar solicitarea de anulare a scrutinului. BES o să o supună la vot. Vom mergem și la BEM și probabil vom ajunge și la BEC. Parcurgem toți pașii. Eu sper că mâine Biroul Electoral Sector 1 să țină cont și să judece”, a declarat Daniel Tudorache.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.