Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gabriela Firea susține în continuare că alegerile în Capitală au fost fraudate și nu înțelege de ce nu este aprobată numărătoarea voturilor. ”Alegerile în București au fost fraudate! O spun Orban - Groparul PNL, Plicușor - prietenul Câinelui. Am găsit și noi foarte multe nereguli! De ce nu se aprobă renumărarea voturilor”? scrie Gabriela Firea pe Facebook.
Gabriela Firea contestă rezultatul alegerilor pentru Primăria Generală: "Sunt indicii că lucrurile nu au fost corecte"

Gabriela Firea a anunțat, marți seară, că va contesta rezultatul alegerilor pentru Primăria Capitalei, după ce a primit informații că au existat mai multe nereguli în timpul procesului de votare.

"Având în vedere diferența foarte mare, în premieră, nejustificată, nemaiîntâlnită... pentru că știți foarte bine, am moderat și eu emisiuni, am organizat dezbateri în alegeri și am prezentat exit-poll-uri și niciodată, dar absolut niciodată, nici în România, nici în Europa, nici în lume, nu a fost o diferență atât de mare între un exit-poll și rezultatul anunțat de BEC.

Practic, între cele 10 puncte date ca și diferență între mine și domnul Nicușor Dan în seara exit-poll-ului, fiind de fapt o fotografie de la ora 19.00, nu noi, ci BEC arată prin numărarea oficială a voturilor că ar fi vorba despre o diferență de doar 4 puncte care s-ar putea nici aceasta să nu fie reală, pentru că am primit foarte multe informații de la colegii mei de la sectoare și prin urmare am decis să verificăm toate copiile proceselor verbale din toate secțiile din București unde, până în acest moment, am găsit extrem de multe inadvertențe", a spus Gabriela Firea, la Sinteza zilei.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.