Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cem Küçük scrie pentru publicația Turkiye Gazetasi că Armenia a lansat o amplă provocare duminică dimineața în jurul orei 06.00 de-a lungul frontierei cu Azerbaidjan și a lansat atacuri cu tunuri și mortiere asupra unor poziții civile și militare azere.

În urma bombardamentelor intense efectuate de armata armeană asupra unor sate azere, mai mulți civili și-au pierdut viața sau au fost răniți. În aceste regiuni, a fost grav afectată și structura civilă. La rândul său, armata azeră a recurs la o serie de măsuri de răspuns pentru a preveni noi provocări ale dușmanului și pentru a asigura securitatea populației în zonele apropiate frontului…

Armenia face acest lucru de mulți ani. A invadat Karabah-ul și nu mai pleacă de acolo. Și este susținută de Rusia și Franța. Se gândește că “Orice ar fi, nimeni nu îmi poate face nimic. Eu fac ce știu”.

Însă pierde din vedere un lucru: Lumea de acum nu mai este lumea de demult. Turcia este o țară mult mai puternică din punct de vedere militar. Deține drone simple și din cele dotate cu armament. Cheltuielile noastre militare sunt de 20 de miliarde de dolari. Ne dezvoltăm permanent industria militară. Și Azerbaidjanul este o țară mai puternică decât în trecut, se arată pe Turkiye Gazetasi.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.