Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul comunei arădene Ghioroc, Corneliu Popi-Morodan (PNL), a câştigat al treilea mandat consecutiv cu 95% din voturile valabil exprimate, el considerând că atragerea fondurilor europene, care au rezolvat principalele probleme ale satelor aparţinătoare, a fost „cartea câştigătoare”, transmite Agerpres.

Primarul din Ghioroc a obţinut 1.353 de voturi, iar contracandidatul său de la PMP, Marius Mirea, a obţinut doar 72 de voturi, conform rezultatelor publicate pe site-ul AEP. În comuna Ghioroc, care are 4.100 de locuitori şi satele componente Ghioroc, Cuvin şi Miniş, au fost organizate trei secţii de votare, câte una în fiecare localitate.

Primarul reales a avut un succes similar şi la alegerile din 2016, când a obţinut mandatul, candidând tot din partea PNL, cu 83% din voturi. În 2012, când a candidat pentru prima dată, atunci din partea PSD, câştigase cu 37% din voturile alegătorilor.

Integral pe UniversulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.