Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, știe ce verdict va da Curtea Constituțională a României (CCR) cu privire la legea privind majorarea pensiilor cu 40 de procente așa cum prevede legea. Aflat la România TV, șeful PSD a subliniat că președintele Klaus Iohannis va fi obligat să promulge legea.

Marcel Ciolacu a vorbit la România TV și despre majorarea alocațiilor. Liderul PSD a declarat că nu știe de ce alocațiile nu au fost dublate. ”Vom aştepta în acelaşi joc democratic. Vom aştepta decizia Curţii şi pe urmă preşedintele este obligat să promulge legea. Dacă Curtea consideră că este neconstituţional, în mod evident că şi la dublarea alocaţiilor, nu poate să fie neconstituţională o respingere a ordonanţei.

Eu n-am înţeles de ce n-au dublat alocaţiile. Cel puţin pe anul acesta, efortul ar fi fost în jur de 300 de milioane. Vreau să vă spun cu după o săptămână după ce a fost investit Guvernul Orban I a dat unor fraţi 400 de milioane, cu vreo 100 de milioane mai mult. Ca să nu spun de ANRP.”, spune liderul PSD.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.