Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Candidatul PSD la Primăria Sectorului 1, Dan Tudorache, susține că bărbatul care a vrut să plece cu procesele verbale din sediul Biroului Electoral al Sectorului (BES) 1 avea acest drept.

„Era curier. Are dreptul să strângă procesele verbale. Nu știu dacă erau 100 (de procese verbale – n.r.). Cu siguranță erau mai puține. Dar avea dreptul să strângă procesele verbale de la reprezentanții PSD din secție. S-a dus în cel loc pentru că cineva le strângea și mergea cu ele la partid.

Este un reprezentant al partidului care strânge de la reprezentanții noștri din secție procesele verbale. Atâta tot”, a spus Tudorache. „S-au dus la președintele BES-ului, un procuror, și l-a întrebat ce e ilegal aici și i-a spus că nu e nimic ilegal”, a adăugat el.

Cu privire la acuzațiile aduse de contracandidatul său, Clotilde Armand, Tudorache spune că „e o țară liberă, pot să facă plângeri”. Ciolacu: Numărătoarea paralelă a PSD ne dă că domnul Tudorache a câștigat!

”Numărătoarea paralelă a PSD ne dă că domnul Tudorache a câştigat alegerile cu 200 şi ceva de voturi. Avem şi noi aceste întrebări. E posibil să fie introduse eronat în softul BEC-ului anumite buletine de vot, anumite procese verbale. Avem acest drept să vedem aceste lucruri”, a declarat, luni seara, Marcel Ciolacu.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.