Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mark Cuban, proprietarul echipei Dallas Mavericks, a fost primul om din lumea baschetului nord-american care a reacţionat concret pentru a-l ajuta pe fostul său jucător, Delonte West, ajuns om al străzii şi surprins când cerşea a semafor.

Omul de afaceri din Ohio a încercat în primul rând să-l contacteze la telefon pe West, dar nu a avut succes. L-a găsit în cele din urmă pe fostul star din NBA şi l-a convins să meargă la un hotel.

Proprietarul echipei Dallas Mavericks e gata să plătească tratamentul lui Delonte West

Potrivit celor de la TMZ, citaţi de Marca, proprietarul echipei Dallas Mavericks este gata să plătească tratamentul necesar într-o clinică specializată pentru dependenţii de droguri, plus tratamentul pentru cealaltă problemă a lui Delonte, tulburarea bipolară.

Delonte West (37 de ani) a evoluat la Boston Celtics, Seattle SuperSonics şi Dallas Mavericks, dar între timp a pierdut toată averea și a ajuns om al străzii.

Integral pe DigisportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.