Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nicușor Dan, noul primar general al Capitalei a prezentat, luni seară, la B1TV, câteva dintre principalele obiective pe care le are în vedere în perioada imediat următoare, precizând că prima decizie pe care o va lua va fi demiterea directorului Direcției Juridice din cadrul Primăriei București.

Totodată, a spus că prima decizie simbolică pe care o va lua va fi deschiderea ușii principale a primăriei, ”pentru ca bucureștenii să simtă că primăria e a lor”.

Întrebat dacă crede că există persoane în aparatul primăriei, din administrația precedentă, care vor ”face pușcărie” în urma activităților desfășurate, Nicușor Dan a răspuns: ”Aș paria pe asta”. El a adăugat că ”mare parte dintre cei din ”caracatiță” vor pleca singuri”. ”Cei care au dat concurs și concursul are toate aparențele de legalitate, e abuz să îl desființezi. Dar activitatea lor va fi evaluată lunar, la două luni”, a precizat primarul.

Integral pe UniversulComentarii

je Nenorocita creatura acest handicapat psihopat Plicusor, la cretinul asta, nu exista prezumtia de nevinovatie, si nici Justitia - singura care judeca, acuza, ordona arestarea. Uite pt 4 procente sterpelite, ati dat pe mainile psihopatului Plicusor, PMB.

29 septembrie 2020 9:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.