Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul Emil Boc a comentat, luni rezultatele PNL în ţară şi a susținut că victoria de la Bucureşti a lui Nicușor Dan este cea mai importantă. Edilul Clujului subliniază că fără PNL Nicușor Dan nu ar fi reușit să câștige alegerile.

„E un moment de istorie pentru PNL. Pentru prima dată are nişte rezultate care îl poziţionează ca primul partid politic şi la alegerile locale. A câştigat europarlamentarele, prezidenţialele şi acum câştigă şi alegerile locale. Eu salut înţelepciunea de la Bucureşti.

Bucureştiul trece prin ceea ce a trecut Clujul în 2004. Fiecare oraş trece obligatoriu prin anumite etape. Unii trec mai repede, alţii mai încet. Bucureştenii au stat cam mult într-o etapă care i-a ţinut în urmă prin blocajele avute. Practic de la Băsescu şi Videanu, Capitală nu a mai avut primar.

Nu a mai avut un primar cu viziune, care să genereze proiecte şi care să ducă oraşul în secolul în care trăim. Acum, PNL şi USR au lăsat orgoliile deoparte şi au reuşit să susţină un candidat, care să ducă Bucureştiul într-o altă direcţie. Eu consider că este de departe cea mai mare victorie a dreptei şi a PNL -ului, care a avut rolul decisiv, fundamental.

Fără PNL în ecuaţia aceea Nicuşor Dan nu era primar general, dar punând toţi umărul au realizat un lucru extraordinar. PNL -ul este câştigătorul acestora alegeri locale, dar şi responsabilitatea este tot pe umerii lor. Dacă PNL nu va fi suficient de dinamic în perioada următoare să stea racordat la uriaşa încredere cu care a fost investit în Cluj şi în multe părţi, este evident că şansele noastre se vor diminua treptat, a spus Emil Boc, la emisiunea Ziua Live.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.