Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Iohannis a adresat, luni seară, un mesaj public în care a felicitat PNL pentru rezultatul din alegerile locale.

"Este cea mai mare victorie din ultimii 30 de ani, felicitări! Sunteți cel mai mare partid din România", le-a transmis președintele Klaus Iohannis, luni seară, membrilor PNL.

Șeful statului a cerut ca autoritățile locale "să organizeze tranziția de putere cât mai rapid și fluent" și a susținut că, în urma rezultatelor de la alegerile din 27 septembrie, "administrația locală trebuie reconstruită".

Integral pe România LiberăComentarii

livia HEI RUP STALINSITO/NAZIST. Tov Iohannis minte cu nerusinare.PNL a suferit binemeritata infrangere la alegerile locale si a lasat lșocul asassinilor securiattii de ieri sicea de azi a USR.De aceea LUdovic Orban vrea sa dea afara zeci de PNL-isti si sa-i inlocuiasca cu PAD-isti. Vai de el pluralism politic , dostrus d enazsitul Iohannis/PNL.

30 septembrie 2020 12:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.