Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gabriela Firea spune că va fi „vocea oamenilor”, chiar dacă nu mai este „primarul oamenilor”. Ea i-a criticat pe politicienii de centru stânga că nu i-au oferit sprijin, așa cum au făcut cei de dreapta pentru Nicușor Dan. „Am predat toate documentele care erau la cabinet. Vreau să las toate lucruri în ordine”, spune Gabriela Firea.

Ea precizează că intervenția de luni a fost „ultima în calitatea oficială”. „Eu îmi doresc foarte mult ca lucrurile din București să continue. Ceea ce nu se poate demola sunt faptele, proiectele”, adaugă Firea. Gabriela Firea afirmă că „e mai bine” că nu a câștigat alegerile, deoarece majoritatea CGMB este de dreapta și nu ar fi avut susținere pentru proiectele sale.

Referitor la cauzele pentru care a pierdut alegerile de duminică, ea menționează „un cumul de factori”. „Am avut un sentiment. Dreapta s-a unit. În zona centru stânga nu s-a reușit. Oameni care ar fi putut să pună umărul au făcut tot ceea ce a ținut de ei să mă lovească cot la cot cu adversarii mei. Dacă de la inamici accepți mai ușor anumite critici, atunci când cei din familia ta te lovesc, de multe ori pe la spate, cum se spune – cuțitul în spate, e dureros. (…)

Chiar dacă de astăzi nu mai sunt primarul oamenilor, voi fi cu siguranță vocea oamenilor, pentru că întreaga mea activitatea, nu știu exact ce decizie voi lua și încotro mă voi îndrepta, dar un lucru este cert- voi fi întotdeauna o voce pentru oameni”, conchide Gabriela Firea.

Integral pe CotidianulComentarii

Gheorghe Craiovenu E rea si de cur nu numai de gura.

28 septembrie 2020 17:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.