Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Damian Butnariu, primarul din Mogoșești-Siret, județul Iași, care a recunoscut că a făcut sex cu două minore chiar în sediul primăriei, a câștigat un nou mandat duminică. „Dragi cetățeni, Ziua de 27 septembrie 2020 a fost un examen pentru mine, pe care l-am promovat cu ajutorul dumneavoastră. Vă mulțumesc tuturor pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o prin votul dumneavoastră și totodată tuturor celor care ați ieșit la vot și ați arătat că vă pasă de viitorul Comunei Mogoșești-Siret.

Mi-ați înmânat al cincilea mandat de primar și vă mărturisesc că sunt deosebit de onorat. Votul dumneavoastră oglindește dorința de a continua împreună cu implicare și profesionalism, munca de reconstrucție și modernizare a Comunei Mogoșești-Siret”, a transmis Damian Butnariu pentru Jurnalul Regional. Damian Butnariu a candidat ca independent și a reușit să câștige un nou mandat, după ce oficial a fost exclus din PNL, dar a fost susținut pe ascuns.

Integral pe CotidianulComentarii

GG Da? Și zice "lumea bună" din media că bucureștenii din sectorul 5 , care l-au votat pe Piedone, n-au toate țiglele pe casă!

28 septembrie 2020 17:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.