Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Oamenii legi au deschis dosar penal, după ce un deținut din Penitenciarul de Maximă Siguranță Giurgiu a fpst găsit mort în propria celulă. Bărbatul avea 30 de ani și acum anchetatorii încearcă să stabilească de ce s-a produs acest deces.

„În seara zilei de sâmbătă, 26 septembrie, în jurul orei 19:30, cu ocazia efectuării apelului de seară, personalul Penitenciarului Giurgiu a constatat faptul că o persoană privată de libertate aflată în evidenţele cabinetului medical cu o serie de afecţiuni cronice, nu prezenta semne vitale.

În această situaţie a fost alertat personalul medical propriu concomitent cu solicitarea prin apel 112 a sprijinului unui echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. În ciuda manevrelor de resuscitare aplicate, decesul persoanei private de libertate a fost declarat la ora 20:35”, se afirmă în comunicatul oficialilor.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Kack Black Matter Bine, dar si pedo-jidovul Epstein a dat ortu' rabinului într-un mod similar si nici o treaba - prinde orbu', scoate-i ochii, nu?!

27 septembrie 2020 23:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.