Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Carmen Tănase s-a supărat pe politicieni și protestează la aceste alegeri. Așteaptă schimbarea mentalității, nu a oamenilor care se perindă în funcții. În timpul pandemiei, actrița a reusit să-și pună pe toată lumea în cap, cu opiniile exprimate răspicat, dar spune că nu-i pare rău.

Carmen Tănase a mai spus la Antena 3 că această situație de criză a ajutat-o să-și stabilească prioritățile:

„Frica e cel mai mare dușman al nostru. În clipa în care te temi de absolut orice, ți se și întâmplă, parcă tragi rău, vibrația cea mai de jos e frica și atunci până la urmă asta e viața, cu bune, cu rele. Tot am fost amenințați, două săptămâni și gata, patru săptămâni și gata, șase săptămâni și gata. Au trecut șase luni și noi tot nesiguri suntem. Nu mai am curajul să îmi fac palnuri pe două-trei luni de acum înainte”.

Actrița a mărturisit că a trecut printr-o perioadă dificilă: „Când eram la pământ m-am ridicat singură. M-au ridicat responsabilitățile pe care le am față de cei apropiați mie. Peioada asta nu a fost ușoră și încă nu este, am fost departe de scenă și asta este cel mai important pentru noi. A venit Vlad Zamfiresscu cu o idee și am făcut un serial online, scris de Alex Popa, așa pentru plăcerea noastră, se cheamă „Discutabil”, despre șapte actori în izolare. Ne întâlneam pe Zoom și dezbăteam problemele moemntului. Facturile au fost plătite din ecoomii.

Nu merg la vot. Nu mă mai duc. Am experimentat până acum mersul la vot în fiecare an, timp de 30 de ani. A devenit o modă, mergem la vot să schimbăm. Până nu schimbăm mentalitatea, degeaba mergem la vot”,a mai spus Carmen Tănase.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.