Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, reclamă existenţa unor buletine de vot tipărite greşit şi nerespectarea ordinului dat de ministrul Sănătăţii privind accesul cu prioritate în secţiile de votare al persoanelor cu vârste de peste 65 de ani a celor cu boli cronice sau diabet.

”Aşa cum au eşuat în gestionarea pandemiei, în relansarea economiei pe care tot ei au închis-o, cu deschiderea şcolilor, aşa şi-au bătut joc şi de organizarea alegerilor. Este inadmisibil să arunci sute de milioane pe reclame să care să spui oamenilor să vină la vot iar apoi să nu le oferi condiţiile de care vorbeai în spoturile publicitare”, a declarat Sorin Grindeanu, duminică după-amiază.

„Fac un apel la preşedinţii secţiilor de votare să nu cedeze presiunilor şi să îi lase pe cei în vârstă sau bolnavi cronici să voteze”, a mai spus Grindeanu.

Integral pe CotidianulComentarii

Prostul gugulan Mai dute dracului de prosti suli, Grindeanu esti de o prostie rara nu stiu cum au putut termina o facultate daca nu era tata-tu erai vai de capul tau...

27 septembrie 2020 18:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.