Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a susținut, din partea României, o intervenție în cadrul reuniunii ministeriale a Alianței pentru Multilateralism, care s-a desfășurat vineri, 25 septembrie 2020.

Evenimentul, găzduit de miniștrii afacerilor externe ai Franței și Germaniei, a fost dedicat exprimării angajamentului și contribuției colective pentru o reconstrucție mai bună în urma crizei generate de pandemia de COVID-19 și s-a bucurat de participarea a peste 70 de miniștri și secretari de stat din întreaga lume.

În mesajul său, ministrul Bogdan Aurescu a arătat că efectele grave ale pandemiei de COVID-19 în plan politic, economic și social, au impus provocări fără precedent asupra multilateralismului, dreptului internațional, ordinii bazate pe reguli și valorilor democratice.

Integral pe România LiberăComentarii

Eugen Cișmașu Reamintesc cititorilor ca "Alianta pentru Multilateralism" este un nou terminal transfrontalier al Nucleuui Dur al Euro-Group-ului Infractional, al carui scop consta în sabotarea prin presiune, amenintare si santaj a eforturilor statelor independente de a încheia întelegeri bilaterale pasnice. Racolarea d-lui Aiurescu ca membru al bandei reprezinta casadar un imens succes al diplomatiei noastre. Cu respect, EC / RL

27 septembrie 2020 7:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.