Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un clip video filmat la sfârșitul lunii ianuarie, într-un restaurant din Focșani, arată un nou dans fenomenal al premierului Ludovic Orban. În imagini se poate observa cum premierul a rupt ringul de dans, eclipsându-i pe ceilalți petrecăreți liberali.

Totul s-a întâmplat pe 24 ianuarie 2020, la balul tradițional anual organizat de PNL Vrancea pentru a marca 140 de ani de liberalism în județ, dar și 161 de ani de la Unirea Principatelor Române.

Cu așa motive de sărbătoare, premierul Ludovic Orban și-a făcut curaj și a demonstrat, încă o dată, că este un adevărat artist în ceea ce privește muzica și dansul.

În prezența a peste 500 de liberali, printre care și deputatul Ion Ștefan zis "Grindă", cu care premierul se îmbrățișează și se sărută frățește, Ludovic Orban a devenit în scurt timp senzația serii.

Stitlul caracteristic de dans i-a făcut pe ceilalți invitați să se oprească pentru a admira mișcările de Hollywood ale prim-ministrului.

Muzica a fost asigurată, potrivit unei postări pe Facebook a PNL Vrancea, de corul pahoriei de la Irești, Ansamblul Chipărușul de la Nereju, Inna Novac & Cvartetul Passione, Matilda Pascal Cojocărița, Ștefan și Horațiu Cigu, Trupa Artis Band, Alin Stoica și Constantin Enceanu.

Clipul video, pe care l-am primit pe adresa redacției, are suprapusă o manea interpretată de Costel Biju, care se numește "Ai o fustă creață-creață" și care, cel mai probabil, nu este melodia pe care Ludovic Orban și-a arătat îndeletnicirile artistice pe ringul de dans.


Comentarii

Mihai O stire falsa marca cacati de la antena 3,,

26 septembrie 2020 22:15

Muie antena 3 F.m.m de jeguri ordinare postaci imputiti de Psd-isti si slugile securistului turnator Voiculescu,, repede inventati ceva sa il atacati pe Orban,,,mai un pic ca vezi disparea cu toti in frunte cu securisti si comunisti din Psd,,,

26 septembrie 2020 22:13

Daniel Ramai fara cuvinte cum vezi ca se comporta acest asa zis premier.Insul este un saltimbanc politic. Ce caracter poate avea un asemenea om, daca, el , premier fiind se comporta asa in vazul a 500 de oameni ce se uitau la el ca la circ. RUSINE !

26 septembrie 2020 16:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.