Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În seara de 16 februarie 2020, Ioan Albu, fost prefect de Constanţa, a condus băut şi a intrat în maşina unui bărbat de 44 de ani, care a murit pe loc. Poliţiştii au găsit în autoturismul lui Albu o sticlă goală, iar tapiţeria era îmbibată cu vin, ceea ce i-a condus la ideea că el consuma alcool chiar în timp ce se afla la volan. Dar Albu a fost condamnat la 3 ani cu suspendare pentru că, motivează judecătorul, el e “ancorat în societate”, după cum rezultă din caracterizările depuse la dosar în favoarea lui.

Ioan Albu a ajuns prefect al judeţului Constanța în 2017, la doar 36 de ani, având susținerea lui Felix Stroe, președinte al PSD Constanța, care era ministrul transporturilor în guvernul Tudose. După un an, Albu a anunţat că renunţă la postul de prefect, pentru că vrea să lucreze în mediul de afaceri privat din agricultură.

Integral pe LibertateaComentarii

Pute Ancorativa in societate si omorati mai baieti la greu ca justitia va da voie ,mai ce am ajuns ,platim niste judecatori cu bani extrem de grei ,in timp ce spunem ca nu avem bani de marit pensii si alocatii ,ca sa-si bata joc de justitie.Deci de acum orice individ cu 4 clase poate fi jurist si judeca!!!Chiar nu mai avem nici macar rusine in Romania Educata .

26 septembrie 2020 16:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.