Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cazul Carcal a rămas neelucidat până în prezent după mai bine de un an de la nefericitul eveniment. Acum, ies la iveală detalii halucinante despre presupusul criminal, Gheorghe Dincă. Se pare că acesta ar urma să fie ucis.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu se luptă în fiecare zi pentru a afla adevărul despre cazul nepoatei sale, dar și al unei tinere care se află în aceași situație.

Deși criminalul din cazul Caracal a fost prins și băgat în pușcărie, familiile fetelor încă nu pot accepta gândul că ele sunt moarte, iar una dintre ideile lui Alexandru Cumpănașu este că tinerele sunt victime ale traficului de persoane.

Integral pe CapitalComentarii

Valentina Drăgoi "nefericitul eveniment" înseamna ca io sug EURO-poolla la traficantii de copii & ca #REZIST!

26 septembrie 2020 22:42

v Asta este politia si Justitia noastra platita bine. Daca nu vii de guler cu cel vinovat, nu sint in stare sa descopere nimic, eventual niste tarani care nu platesc impozite in piata, sau alte asemanatoare. Lor le trebuie ani sa plimbe dosarele de la o institutie la alta, pina se prescriu faptele.

26 septembrie 2020 16:40

Cititor Ne-am obisnuit si plictisit de Covid si de "vine urgia peste Romania" si ne intoarcem iarasi la Dinca. Ev.z continua sa scoata pe banda articolase din alte ziare si o puzderie de pui iesiti din gaini care nasc pui vii.Acolo postarile sunt inexistente daca nu ai intrebat "moderatorii" ce trebuie sa postezi.Al doile faliment al lor bate la use.

26 septembrie 2020 12:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.