Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un panou luminos uriaș, în culorile USR, a fost afișat pe o clădire de lângă Biserica Sfântul Gheorghe Nou, după Spitalul Colțea, între Piața Universității și Piața Unirii, din București.

Pe panou sunt inscripționate hashtagurile ”#Câine” și ”#Trafic de influență” și este marcat cu simbolurile PNL și USR PLUS.

Hashtagurile fac referire la scandalul izbucnit pe final de campanie în care a fost implicat candidatul susținut de PNL și USR PLUS, Nicușor Dan, care a intervenit pentru a media un litigiu între controversatul om de afaceri Mihai Mitrache, cunoscut cu porecla ”Câine”, și Primăria Sectorului 4, condusă de primarul PSD Daniel Băluță.

Integral pe G4media.roComentarii

ariciul Baaa nebunilor?o sa scapati de coruptie cand veti vota pe cei 7 intalepti,batrani,cultivati,cu minte ,care vor conduce intradevar natia asta ,fara coruptie,fara interese pesonale,fara neamuri in functii si fara partide.Si va fi o rusine Sa ceri sau sa oferi altuia bani,in ideea ca ala are mai putin sau ca tie ti se cuvine mai mult decat altuia.Dar nu vom prinde noi vremurile alea.Atunci cand odraslele vor zbura din cuibul mamaei si taticului,cu curaj neacceptand nici ajutor nici sfaturi,Atunci cand la 16 ani vor fi intradevar BAAARBATI,nu ca acum cand stau cu voi pana ;la 40-50 de ani si se cred tot copii.Acum se acuza toti in tosate partile ,si e normal fiindca toti sunt facuti de o mama .Mama dracului.Ba si e mereu gravida.

27 septembrie 2020 11:08

Actualizare Un al treilea panou, cu hashtagu' "Sug EURO-poolla pe G4media.ro & #REZIST!" semnat de (pizdirika) Andreea Pavel (posta redactiei noastre, n.r.) a fost zarit astazi (din treacat, n.r.) de un EURO-bulangiu elghebete ambiental, care umbla haihui cu "partenerul" sau/sa ca sa "înfieze" niscaiva copii scapati de sub supravegherea parintilor lor. Cu respect, Redactia ("redactia" poollii, n.red.)

26 septembrie 2020 22:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.