Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vești noi pentru pensionari. Cu ocazia Zilei Vârstnicilor, Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale (MMPS) a alocat în acest an suma de 1,764 de milioane de lei. Această sumă este alocată pentru finanţarea activităţilor ocazionate de sărbătorirea acestui eveniment.

„Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale alocă anual bani pentru acoperirea cheltuielilor administrative ale organizaţiilor de pensionari, în baza Legii nr. 16/2000, precum şi pentru finanţarea activităţilor ocazionate de sărbătorirea în România a Zilei Internaţionale a Vârstnicilor (1 octombrie), în baza Legii nr. 363/2003. (…) Alocarea financiară din acest an este de 1,764 milioane lei pentru finanţarea activităţilor ocazionate de sărbătorirea în România a Zilei Internaţionale a Vârstnicilor, în 1 octombrie”, se precizează într-un comunicat al MMPS.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.