Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cluj-Napoca a ajuns în finala competiţiei pentru titlul de Capitală Europeană a Inovării 2020, însă n-a câştigat. Cu toate acestea, a obţinut un premiu de 100.000 de euro, alături de alte patru oraşe europene. Titlul i-a revenit unei localităţi din Belgia.

Cluj-Napoca a pierdut titlul de Capitală Europeană a Inovării 2020, însă a obţinut premiul de 100.000 de euro. La fel şi alte patru oraşe: Espoo, din Finlanda; Viena, capitala Austriei; Helsingborg, din Suedia, şi celebrul oraş Valencia, din Spania.

Leuven, în neerlandeză sau Louvain, în franceză, din Belgia, a obţinut joi, 24 septembrie, titlul de Capitală Europeană a Inovării din acest an. Juriul, format din experţi europeni, i-a oferit oraşului belgian şi premiul de 1 milion de euro, la evenimentul Zilele Cercetării şi Inovării Europene 2020.

Integral pe Adevărul



Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.