Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Universitatea din Oradea a semnat joi un contract de finanţare europeană, în valoare de aproape 30 de milioane de lei, care prevede investiţii pentru reabilitare şi dotare în trei clădiri monument istoric ale Campusului Central al Universităţii din Oradea, a informat vineri conducerea instituţiei.

Potrivit comunicatului remis AGERPRES şi semnat de rectorul Constantin Bungău, noul proiect este etapa a II-a a proiectului "Smart campus - Universitatea din Oradea" prin care se reabilitează, modernizează şi dotează şase clădiri ale universităţii în care studiază peste 4.600 de studenţi.

În acest al doilea proiect, finanţat cu 29,9 milioane de lei prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, trei clădiri din campusul central vor fi renovate complet: Pavilionul A, Pavilionul B şi Pavilionul C, pe durata a 56 de luni. Toate trei au fost construite la începutul secolului XX şi au făcut parte din ansamblul Şcolii de Jandarmi.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.