Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, îl acuză pe Tudore Toader, unul dintre artizanii Legilor Justiției, că vrea să fugă de răspundere în privința promovării și operaționalizării Secției pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiție (SIIJ).

Miercuri, avocatul general al Curţii de Justiţie a UE, Michal Bobek a precizat într-un comunicat al CJUE că normele naţionale privind înfiinţarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie sunt contrare dreptului Uniunii Europene.

Legat de acest subiect, Tudore Toader a dat, joi, share pe Facebook unei postări mai vechi – de pe 27 decembrie 2019 -, în care scria: „Pentru cei care nu vor să afle adevărul ! La inițiativa Comisiei speciale (comisia Iordache), parlamentul a adoptat Legea 207 din 20 iulie 2018, pentru modificarea și completarea Legii nr.304/2004 privind organizarea judiciară, iar prin art. 88 indice 1 – 88 indice 9 a consacrat și înființarea Secției speciale de investigare a infracțiunilor din justiție, urmând apoi întreaga odisee parlamentară, cu multe controverse și neconstituționalități !!!”

Integral pe UniversulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.