Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat ieri anunțul de licitație pentru proiectarea și execuția secțiunii 3 Cornetu - Tigveni din Autostrada Sibiu – Pitești. Cu o valoare estimată cuprinsă între 5,3 miliarde de lei și 5,8 miliarde de lei, acesta este cel mai scump tronson de autostradă scos la licitaţie vreodată de Compania de Drumuri.

Secțiunea 3 Cornetu - Tigveni va avea o lungime de 37,4 kilometri și este unul dintre cele mai dificile tronsoane din Autostrada Sibiu - Pitești pentru că va fi construit în zona de munte. El este cel de-al patrulea tronson scos la licitație din autostrada care va lega Muntenia de Ardeal, după secțiunea 1 Sibiu - Boița, câștigată de austriecii de la Porr, secțiunea 5 Curtea de Argeș - Pitești, câştigată de italienii de la Astaldi și secțiunea 4 Tigveni - Curtea de Argeș, pentru care nu a fost desemnat un constructor încă.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.