Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gata, UDMR atacă Transilvania! Lovitura momentului a fost dezvăluită chiar de presa maghiară iar acțiunea ar urma să se petreacă în doar câteva zile.

Gata, UDMR atacă Transilvania! Lovitura momentului care ar urma să se petreacă în doar câteva zile a fost dezvăluită chiar de presa maghiară. Este vorba de alegerile locale și câștigarea unei primării cheie, cea de la Târgu Mureș. Toate partidele maghiare merg pe mâna unui singur candidat care speră să dea o lovitură de proporții duminică. Este vorba de Zoltán Soós care este susţinut de UDMR şi de partide maghiare mai mici din Transilvania.

Într-un interviu acordat Magyar Nemzet și citat de Rador, Zoltán Soós susține că majoritatea doreşte astăzi o schimbare la Târgu Mureş.

Integral pe CapitalComentarii

v Indiferent de disidentii maghiari, cind e vorba de vot toti voteaza cu UDMR, ba chiar si sotii de alte nationalitati. Ungurii inca spera la o Ungarie mare, la anularea tratatului de la Trianon, etc. Ei se folosesc de pozitia lor in parlament sa dicteze majoritati, pt scopurile lor "pas cu pas". Romanii sint de vina ca nu maresc procentul de admitere in parlament si faptul ca ii accepta, ba ca partid politic, ba asociatie culturala.

25 septembrie 2020 17:12

UDMR-ul a votat alaturi de PSD revenirea la marirea cu 40% a pensiilor conform ordinului primit de la Budapesta: "BAGATI ROMANIA in KKT !!! "

25 septembrie 2020 13:27

Lingaul Plavane iar de caca astia in capul tau iar tu ai refuzat si semnarea legii cu Sarbatorirea Trianonului.Dormi linistit sa nu te epuizezi !!

24 septembrie 2020 19:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.