Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primul home restaurant din România a fost deschis în Sfântu Gheorghe, Covasna de către o împătimită a gastronomiei pe nume Tokes Erika.

Conceptul de home restaurant este foarte popular în străinătate și a fost foarte bine primit de către oameni. Ideea acestui tip de restaurant a plecat inițial din Cuba, cănd Fidel Castro a interzis afacerile private, iar restaurantele au fost închise. În momentul acela unii patroni de restaurante au început să-și cheme clienții acasă ca să poată să-i servească cu mâncare. Ideea a luat amploare rapid când oamenii au văzut că își pot valorifica locuințele și își pot și exercita pasiunea pentru gătit.

La fel a făcut și Tokes Erika care a decis să-și deschidă propriul home restaurant în urma unor călătorii în străinătate pe care l-a numit Erika Home Restaurant.

Integral pe Capital



Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.