Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pe Dana Budeanu și Elena Udrea le leagă o prietenie de familie încă de dinainte ca acestea să divorțeze. În timp, prietenia s-a transformat în cumetrie, Dana Budeanu botezându-i fetița Elenei Udrea, care tocmai a împlinit în week-end doi ani. La petrecere, Elena Udrea a optat pentru creația Danei Budeanu doar în materie de cofetărie, aceasta făcând tortul sărbătoritei, pentru îmbrăcăminte, fosta blondă de la Cotroceni preferând o firmă de renume mondial.

Cum Traian Băsescu nu mai are mize personale și e în corzi din cauza dosarului penal în care este implicată fiica sa Ioana Băsescu alături de Elena Udrea, acesta a cedat, ca și în 2014, manevrelor fostei blonde de la Cotroceni (fost-ai lele cât ai fost!). Ne amintim cu toții că în 2014 Elena Udrea a reușit să-l convingă pe Traian Băsescu să îl înlăture din poziția de candidat la prezidențiale pe Cristian Diaconescu al PMP pentru a-i face loc fostei dive.

Acum Băsescu nu mai are ce-i oferi fostei sale consiliere așa că a acceptat să se transforme într-un iepuraș al Gabrielei Firea, Dana Budeanu declarându-se de nenumărate ori susținătoarea candidatei PSD.

Băsescu anunța acum trei săptămâni că are deja 20% în sondaje și că într-o săptămână va face 30%. Ultimul sondaj realizat în București îl arată pe fostul președinte la o cotă de doar 9% în intenția de vot.

Integral pe Curentul



Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.