Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Delegaţia comună a Fondului Monetar Internaţional (FMI), Comisia Europeană şi Banca Mondială şi-a amânat vizita în România, programată să înceapă pe 24 iulie, pentru perioada de după referendum, a anunţat premierul Victor Ponta.

"Delegaţia Fondului Monetar Internaţional, Comisiei Europeane şi Băncii Mondiale se va afla în România în săptămâna imediată după referendum. S-a amânat pentru că delegaţiile FMI şi CE au considerat întotdeauna că nu trebuie să vină în campanie electorală. Săptămâna 22-29 este ultima săptămână de campanie electorală", a spus Ponta.

Ministrul Finanţelor, Florin Georgescu, anunţa pe 4 iulie că experţii Fondului Monetar Internaţional, Comisiei Europene şi Băncii Mondiale vor veni la Bucureşti pe 24 sau 25 iulie, pentru o nouă evaluare a acordului, nefiind prevăzut ca misiunea să fie amânată din cauza situaţiei politice interne.

Guvernul Ponta a anunţat, luni, mai multe măsuri menite să ajute la redresarea economiei printre care achitarea TVA la momentul încasării facturii pentru firmele cu cifră de afaceri de maximum 500.000 euro , dacă plăţile sunt efectuate prin bancă, dar şi eliminarea contribuţiei sociale pentru toţi întreprinzătorii care angajează şomeri cu vârsta mai mică de 25 ani sau persoane de peste 55 ani, pentru o perioadă de un an.


Comentarii

unchiul tom Inafara de a organiza si orchestra odata la douazeci de ani o debarcare a conducerii tarii si preluarea de catre copii fostilor ilegalisti a puterii , cu ce dracu se ocupa sleahta asta de "Servicii secrete "a Romaniei de a permis devalorizarea leului , cheltuirea inutile in plina criza a peste 10 miliarde euro pt sustinerea cursului, deteriorarea relatiilor cu Europa si iminenta pierdere a altor 5 miliarde euro, deteriorarea relatiilor cu SUA etc ? Nu pot lucra si pentru tara macar o luna pe an ? Iar suntem "sat fara caini " si se pisa rusii pe capul nostru ? Se aude ?

27 iulie 2012 10:28

matusa tamara Dupa ce erati "independenti "si refuzati vehement statutul de colonie iaca necesitatea de a pupa in cur exploatatorul FMI ! Cum jigneai matale pe Doamna Merkel dottore limbric Ponta ? Sa vedem din ce platesti acum salariile bugetarilor , pensii, revolutionarii falsi! Sa vedem cum platesti serviciile de comando pe care "Societatea Civila a Militarilor "cu vestoane vechi si chipie tocite de trotuarele Cotroceniului a nebunului col(rez) cu care ai semnat Pactul Tradarii Romaniei le-a prestat USL? Cand va jucati de-a puterea , stiu sigur ca Voiculescu si-a luat singur rolul lui Hitler , matale dottore ai fost Molotov din convingere si Dogaru a fost Ribbentrop? Ramane de asemenea cert rolul Stalin in care Ion Iliescu presteaza cu atata naturalete ! Pentru Romania rezultatele actualului Pact vor fi mult mai rele decat ale precedentului ! Aveti grija ca "priceputul " Florin Georgescu sa aiba limba umeda sa nu lezeze anusul FMI-stilor iar matale dottore Ponta da cu vaselina multa pe unde ti-a aratat "cappo di tutti dottori " Adrian Nastase ca se da cand vin "domnii cu banii " !Praf ati facut Romania in trei luni ! Tara lasata pe mana copiilor nebuni !

27 iulie 2012 10:18

TUNETUL NEGRU PATRONUL VOSTRU IMPREUNA CU HREBENCIUC TREBUIE EXCLUSI DIN VIATA PUBLICA !! HREBENCIUC A DECLARAT CA IARNA S-A URMARIT O LOVITURA ROMANIEI CUM A FOST IN AFRICA ,DAR A REUSIT PE JUMATATE !!!!!

16 iulie 2012 18:17

TUNETUL NEGRU ANTENA 3 SE STIE , UN CANAL DE DIVERSIUNE SI INCITARE A POPORULUI !!JURNALISTII NU COMENTEAZA CONFORM FISEI POSTULUI VOR FII EXCLUSI !!! FITI ADEVARATII JURNALISTI!!! NU MIMATI ADEVARUL !!!!!

16 iulie 2012 18:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.