Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Adoptarea în Parlament a amendamentelor legate de majorarea punctului de pensie cu 40% ar putea să îi facă pe oameni să dea înapoi majorarea de 14% pe care au primit-o deja la pensii, a declarat marți Florin Cîțu.

Declarație incredibilă a ministrului de Finanțe, în contextul controverselor legate de majorarea pensiilor și a alocațiilor pentru copii!

Florin Cîţu a amenințat marți că, dacă vor trece amendamentele PSD la proiectul de rectificare bugetară, atunci milioane de pensionari care au primit majorarea de 14% a punctului de pensie, dar și copiii şi adolescenţii care au primit alocaţiile mărite cu 20%, ar putea fi obligaţi să dea banii înapoi.

”Am crescut pensiile şi au fost deja plătite şi pensiile și alocaţiile cu cea mai mare sumă pe care am văzut-o la pensii şi să ştie toată lumea.

În aceste amendamente nu există surse de finanţare. O acțiune care nu are niciun sens în acest moment, nu are niciun sens pentru că deja pensiile au fost crescute.

Apar tot felul de alte probleme. S-ar putea ca trecerea acestei legi să îi facă pe oameni să dea banii înapoi, sunt tot felul de nebunii legislative”, a declarat Florin Cîțu.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.