Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PSD îndeamnă românii să iasă la vot, la alegerile viitoare, și acuză Guvernul că intenționează să manipuleze statisticile privind numărul de îmbolnăviri cu COVID-19.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că din estimările sale, alegătorii sunt interesați să iasă în număr foarte mare ca să voteze la alegerile locale de duminică și la cele parlamentare care au fost programate pentru finalul acestui an. Potrivit spuselor sale, numărul românilor interesați să voteze va crește semnificativ.

Pe de altă parte, Marcel Ciolacu susține că se așteaptă ca în zilele următoare să crească numărul de cazuri de infectări cu noul coronavirus. El acuză manipulările autorităților pentru a da impresia că numărul de cazuri a atins un alt nivel record.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Muie Psd Sigur ca vom iesi la vot sa votam PNL si USR-PLUS,,,nici decum hoti si penali de securisti si comunisti din Psd.

23 septembrie 2020 11:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.