Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sute de aleși locali au rămas fără mandate în județul Suceava, cu câteva zile înainte de alegerile locale, și asta pentru că vor candida duminică din partea altor partide decât cele pentru care au fost aleși acum patru ani. Cei mai mulți au trecut peste noapte de la PSD și ALDE la PNL-ul condus de Gheorghe Flutur.

În timp ce, la București, Klaus Iohannis se pronunță aproape în fiecare săptămână împotriva traseismului politic, în teritoriu, liberalii continuă să primească cu sutele fugari de la PSD și ALDE. Spre exemplu, în Suceava, județ stăpânit de președintele Consiliului Județean, liberalul Gheorghe Flutur, 9 dintre cei 63 de primari pe care îi aveau pesediștii până zilele trecute s-au înscris în PNL și candidează pentru noi mandate la alegerile locale de duminică. Un altul a fugit de la PSD la partidul lui Victor Ponta, Pro România.

Integral pe LibertateaComentarii

Pute Aceasta curva politica care a furat la greu si nu a patit nimic ba din contra a fost si laudat de marele pampalau a luat indivizi de aceeasi tepata cu el ,oameni rai inainte si nemaipomeniti de valorosi si purificati acum .

23 septembrie 2020 11:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.