Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul ministrul al Muncii în guvernarea PSD, Olguța Vasilescu, le-a cerut, marți, liberalilor, să plece de la guvernare dacă nu pot asigura creșterea pensiilor cu 40 la sută, votată în aceeași zi în Parlament.

"Această creștere de 40% era planificată de PSD, însă PSD nemaifiind la guvernare, a rămas să o facă ei. Nu sunt în stare, evident. Ei, când eram noi la guvernare, ne acuzau tot timpul că nu avem bani pentru plata pensiilor și a salariilor iar noi trebuia să ieșim și să arătam că avem bani de pensii și salarii", a spus Vasilescu în emisiunea lui Radu Tudor, Punctul de întâlnire.

Fostul ministru a amintit că sunt 2 milioane de persoane cu venituri sub 1000 de lei.

"Sunt oameni care trăiesc în sărăcie lucie. Haideți să ne începem să ne gândim că trebuie să avem pensii decente. Haideți să creștem veniturile astfel încât să nu mai fie de nevoie de pensii speciale", a continuat ea.

Potrivit fostului ministru, liberalii mint atunci când spun că nu există banii necesari pentru o majorare cu 40 de procente a punctului de pensie.

"Acești oameni mint. Spun că nu există bani. Există, tocmai au luat 6,8 miliarde de la Ministerul Muncii și i-au pus în fondul de rezervă de care premierul Orban poate dispune cum vrea el", a acuzat Olguța Vasilescu.


Comentarii

Muie postacilor Psd Muie iti dai tine imputit de postac Psd-ist Nicoleta Rabega cu cont fals pe Facebook,,si la ma-ta ii dai Muie.

23 septembrie 2020 10:59

Muie Olguta Dar tu curvo cand ai fost ministra de ce nu ai marit pensiile,,,cu 40% ci doar cu 10 % ca ati avut bani,,dar ati mintit ba din 2020 badin 2024,,,ca prosti de pensionari sa voteze in continuare.

22 septembrie 2020 20:58

Muie Olguta Curva asta hoata era beata cand a facut aceasta afirmatie....Nu sunt bani ca i-ai furat voi cu puscariasul Dragnea, si tu ca sa iti cumperi acel Conac..

22 septembrie 2020 20:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.