Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ludovic Orban și-a exprimat regretul că UDMR nu a mai susținut poziția PNL în plenul comun al Parlamentului, la votul privind rectificarea bugetară cu modificările propuse de PSD și, în același context, în ceea ce privește strategia electorală, liderul liberal a spus că PNL vrea să câștige alegerile cu un scor cât mai mare, pentru a nu mai fi nevoie de alianțe pentru guvernarea României.

„Pe noi, PNL, ne interesează să câștigăm alegerile cu un scor cât mai mare, astfel încât să nu fie necesare alianțe foarte ample care să complice guvernarea României”, a spus Ludovic Orban, în cadrul unei conferințe de presă de la Cluj-Napoca, răspunzând la o întrebare a jurnaliștilor privind decizia UDMR de a nu vota conform poziției PNL, la votul din plenul reunit al Parlamentului de marți privind rectificarea bugetară, și faptul că UDMR ar vrea să intre la guvernare după alegerile parlamentare.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.