Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul Partidului Național Liberal Mureș, Senatorul Cristian Chirteș, candidat la președinția Consiliului Județean Mureș, și-a prezentat programul intitulat „Mureșul în care se poate”, prin care vrea să schimbe fața județului Mureș.

Un program despre care spune că este unul realist, care nu inventează lucruri mari ce nu se pot realiza. „Noi l-am construit singuri, cu ajutorul consilierilor județeni, nu ne-am folosit de firme de consultanță politică, ci doar de oameni și instituții care pot implementa aceste proiecte și programe”, a detaliat senatorul Cristian Chirteș.

Printre cele zece puncte ale programului se numără realizarea autostrăzii care leagă judeţul Mureş de Europa de Vest – Autostrada Transilvania şi a autostrăzii care ar facilita legătura cu estul Europei, pe traseul Târgu-Mureş – Iaşi – Ungheni, dezvoltarea sectorului turistic.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.