Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dan Trifu, preşedintele Asociației Eco-civica, un alt frate a lui Nicuşor Dan, are pe numele soacrei un local “La Trifoiaş,” în “Orăşelul copiilor,”tot cu extindere ilegală, ca şi restaurantul “Medieval,” al lui Mihai Mitrache, poreclit “Câinele.”

După ce a intervenit pentru scăparea lui Mihai Mitrache de dărâmarea restaurantului “Medieval,” prin metoda traficului de influenţă la Primărie, Nicuşor Dan va aplica metoda salvării “Câinelui” şi la Trifoiaş? Întreabă Cetățeanul.net. Restaurantul Trifoiaș, din Parcul „Orășelul Copiilor”, condus din umbră de Dan Trifu, unul dintre activiștii lui Nicușor Dan, s-a extins ilegal pe domeniul public după aceeași stratagemă folosită și de afaceristul Mihai Mitrache, zis „Câine”.

Ce e interesant e că atunci când Primăria sectorului 4 a dorit să înceapă acţiunea de proiectare a noii parcări din marginea Parcului Tineretului, Dan Trifu şi Nicușor Dan au sărit în apărarea boscheţilor, pe care ei i-au poreclit spaţiu verde, numai pentru a bloca noua construcţie de interes public.

Integral pe România LiberăComentarii

Muie postacilor Psd Vrei sa mi-o sugi @noi imputit de postac Psd-ist ,,sunteti niste ordinari care penali Psd va trimis sa manipulati si sa mintiti aici pe forum...f.m.m de jeguri ordinare.

23 septembrie 2020 10:55

noi Schizofrenicul cu "muie" nu-si inghite pastilele pt tratamentul schizofreniei, si vomita pe Forum, injuraturi, amenintari, agresiuni verbale (deocamdata) - bolnavul "muie" trebuie legat fedeles si internat la Spitalul de nebuni.

23 septembrie 2020 7:21

Muie postacilor Psd Asa futu-va in gura de postaci Psd-isti,,asta stiti doar sa terfeliti un om corect pt o curva panarama de Firea, ,credeti o sa votam cu panarama Firea ca scrieti minciuni despre Nicusor Dan..niciodata...manipularile si minciunile voastre nu ne impresioneaza..

22 septembrie 2020 20:25

Mircea Este eexplicabil de ce acest avorton politic incearca a treia oara sa ajunga primar.Asta , care ii face de ras pe fagaraseni, daca ajunge primar vinde bucurestiul.

22 septembrie 2020 15:46

je Nicusor Dan la puscarie cu tine ! Locul tau mafiotule, NU este la Primarie. Marsh! infractorule la parnaie, uite ce jigodie ravneste la banii publici ai bucurestenilor.

22 septembrie 2020 15:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.