Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Elena Udrea este chemată din nou de magistrații Curții de Apel București pentru a da socoteală de faptele de corupție, potrivit stiripesurse.ro. Fosta ministră a Turismului este judecată pentru instigare la luare de mită şi spălare a banilor în legătură cu finanţarea campaniei electorale de la alegerile prezidenţiale din 2009.

Curtea de Apel București a reluat în luna mai a acestui an judecata în dosarul de mare corupție în care sunt judecate Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului președinte Traian Băsescu, și Elena Udrea, legat de modul de finanțare a campaniei pentru alegerile prezidențiale din 2009.
Ce acuzații îi aduc procurorii DNA

În iulie 2017, cele două au fost trimise în judecată de DNA, împreună cu jurnalistul Dan Andronic. Elena Udrea, la data faptelor ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, implicată direct în campania lui Traian Băsescu, care era candidat la alegerile prezidenţiale din 2009, a fost trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la luare de mită (două fapte) şi spălare a banilor (cinci fapte).

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.