Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În prima zi lucrătoare după inaugurare, Pasajul Ciurel, pentru care Primăria Capitalei a plătit 240 milioane de lei, s-a blocat iar motivul este unul simplu: nu mai există un drum alternativ.

Înainte de construcția podului, era un drum pe Splaiul Independenței, prin fața Sema Park, dar acesta s-a desființat. Acum e un sens unic Șoseaua Virtuții-Unirii. Pe partea cu pasajul e sens unic Unirii-Șoseaua Virtuții și, ca atare, nu există altă posibilitate decât să treci pasajul.

Numai că la vărsarea în Șoseaua Virtuții, în locul semaforului de la Sema Park, pe două benzi, există acum ”Cedează trecerea” pe o singură bandă, în fluxul care vine dinspre Podul Grant. Și nu găsim nici măcar o bandă de degajare. În consecință podul mai rău încurcă decât să înlesnească traficul pentru locuitorii din sectorul 6. Practic, acest pe lângă faptul că nu duce nicăieri, te și obligă să intri pe el.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.